Vragen & Antwoorden

 

Wij zijn geen stichting of een bedrijf.
Het netwerk van de mensen achter deze website,  gedachtegoedvroegop.nl, bestaat volledig uit vrijwilligers.

Uw donatie zal worden aangewend om te delen met mensen waar nodig en wanneer mogelijk. U kunt daarbij denken aan boodschappen, noodzakelijke rekeningen en eventueel kosten voor juridische hulp.

Een klein deel zal worden gebruikt voor de onkosten die worden gemaakt door onze vrijwilligers. Voor hosting van de website, drukwerk, post en reiskosten bij bezoek aan huis. Spaarzaam en wel overwogen zullen hiervoor beslissingen worden genomen.

Een van onze vrijwilligers brengt samen met u in beeld waarmee en wanneer wij u kunnen helpen met het probleem wat er speelt.

Er wordt gekeken naar een doeltreffende aanpak om uw leven terug op de rails te zetten en meer stabiliteit te geven om in onze huidige maatschappij te kunnen (over)leven.

Tijdens het contact met een van onze vrijwilligers zal er gekeken gaan worden hoe we u gerichte ondersteuning kunnen bieden. Elk leven is uniek en elk verhaal daar aan verbonden ook. Wij kunnen daar niet over oordelen. 

Het is aan u of u de adviezen volgt en daarmee aanvult om uw leven weer op te pakken. Delen van kennis is daarvan een kant.

Nog meer informatie leest u hierover op onze pagina Wat doen wij?

Een van onze vrijwilligers kan u helpen wanneer u (dringend) hulp nodig heeft bij persoonlijke en financiële problemen Het is belangrijk om uw leven weer op orde te krijgen en vooral dat er rust terug keert.

Indien een van onze vrijwilligers u niet direct zelf kan helpen dan is het mogelijk dat u wordt doorverwezen binnen ons eigen netwerk naar een persoon die u wel kan helpen. Of een mogelijkheid tot samenwerking met derden. De overheid wordt hierbij nooit ingeschakeld. De kans is namelijk vrij groot dat zei de veroorzakers zijn van uw probleem. Ons kenniscentrum groeit elke dag met het zelfde gedachtegoed. Delen en elkaar helpen.